close
Menu

OK-Q8

Med tillgång till världens bästa basolja tillverkar vi smörjmedel, motorolja och andra produkter efter svenska förhållanden. Det är här produkterna ska funka, på svenska vägar i sol, regn och snö.

Vi är en av de ledande svenska leverantörerna av smörjmedel och specialprodukter och vi är stolta över att kunna erbjuda produkter med hög kvalitet. Vi har något som andra tillverkare saknar – resurserna från Q8, ett av världens största oljebolag, i ryggen och via dem tillgång till världens bästa basolja. På vår fabrik vid Loudden i Stockholm utvecklar vi hela tiden nya smörjmedel till industri- och verkstadsföretag, motorsport, persontrafik och tung trafik.

Vi tänker på miljön
När du väljer produkter från oss får du smörjmedelsprodukter som är så miljöanpassade som det bara går, utifrån strikta svenska säkerhetskrav. Och vi jobbar hela tiden med att ta fram fler, och ännu bättre alternativ för miljön. Det kan handla om oljor som minskar bränsleförbrukningen eller produkter med hög biologisk nedbrytbarhet till exempel.

-OKQ8

https://www.okq8.se/foretag/smorjmedel/

Har du frågor? Kontakta vårt team!